TOMAŠEVIĆ PORUČIO ZAPOSLENICIMA: Svi koji rade zakonito imat će mjesto u gradskom sustavu

Prvi preduvjet za ostvarenje ciljeva, istaknuo je Tomašević, je stvaranje atmosfere profesionalnosti, kolegijalnosti i uključivosti u samoj gradskoj upravi, gradskim poduzećima i ustanovama
tomislav tomašević Grad Zagreb

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević poručio je zaposlenicima gradske uprave, poduzeća i ustanova da će svi koji rade zakonito, pošteno i na dobrobit građana, imati svoje mjesto u gradskom sustavu.

– Pred svima nama je zadatak da građanima omogućimo bolju kvalitetu usluga i više podrške kako bismo ova zahtjevna vremena prebrodili zajedno i iz njih izašli jači i bolji, kao ljudi i kao grad, istaknuo je Tomašević u dopisu zaposlenicima gradske uprave, poduzeća i ustanova nakon što je preuzeo upravljanje gradom.

Zaposlenicima se obratio kao novi gradonačelnik Zagreba, istaknuvši da se svi zajedno nalaze u novoj poglavlju, u kojemu predstoje veliki izazovi; stabilizacija financija Grada, Holdinga i povezanih društava, obnova grada nakon potresa, oporavak gospodarstva i društva nakon pandemije koronavirusa; izazovi transformacije upravljačkog modela i ubrzavanje zelene tranzicije.

Dodao je da zajedno sa svojim timom, vjeruje da je prvi preduvjet za ostvarenje tih ciljeva stvaranje atmosfere profesionalnosti, kolegijalnosti i uključivosti u samoj gradskoj upravi, gradskim poduzećima i ustanovama.

– Svi koji rade zakonito, pošteno i na dobrobit građanki i građana grada imat će svoje mjesto u gradskom sustavu, istaknuo je u objavi.

Poručio im je i da Grad počiva na svakom zaposleniku koji osigurava svakodnevno funkcioniranje, a da razvoj i napredak grada ovise o zajedničkom radu za kvalitetniji život svih građana Zagreba.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo