SA ŽUPANIJSKIH TERENA: Mraclin sve bliže drugom mjestu u Jedinstvenoj županijskoj ligi

Dva kola prije kraja prvenstva Jedinstvene županijske lige, nogometaši Mraclin učinili su veliki korak prema drugom mjestu
DSC_6958

U današnjem susretu u Novoj grabi, Mraclin je golovima Kolarića, Cvetnića i Milatovića s 3:0 porazio Klas. Pred trećeplasiranim TOP-om, koji je s minimalnih 1:0 porazio Vinogradar, Mraclin ima šest bodova prednosti, i u preostala dva kola potreban im je jedan bod za osiguravanje titule viceprvaka.

Prvak je već odavno poznat, družina Franje Pužina niti nakon 32 odigrana kola ne zna za poraz. U danas odigranoj utakmici Samobor je u Kučama porazio Turopoljac s 4:1. Ovo je Samoborcima 25 pobjeda, uz koje imaju u sedam remija. Danas su još igrali; Rakovec-Lomnica 5:2, Strmec-Stupnik 1:1, Ban Jelačić-Rakov Potok 2:1, Polet-Sveta Nedelja 3:1, Vatrogasac-Dinamo 7:1 i Sloga-Naftaš Ivanić 1:1.

U 1. ŽNL-Istok nastavljena je borba između Kupe i Mladosti, čiji igrači ne gube pobjednički korak. Kupa je u Banovu kod Bana Jelačića slavila s 4:0, dok je Mladost u Leknenom kod Posavca došla do tri boda nakon pobjede od 2:0. Uoči posljednja dva kola Kupa ima dva boda više od Mladosti, kod koje gostuje u posljednjem kolu. U ostalim utakmicama 28. kola igrali su; Milka Trnina-Buna 5:0, Lonja-Ostrna 8:0, Meštrica-Vatrogasac 0:2 i Gaj-Kloštar 2:5.

U 32. kolu 1. ŽNL-Zapad igrali su; Sloga SUZA-Jaska 0:2, Jamnica-Krašić 5:7, Novaki-Mladost (KD) 2:1, Bregana-Zrinski 1:2, HNK Tigar Rakitje-BSK 4:1, Mladost (L)-Bestovje 3:1, Savski Marof-Vrh 2:1, Sava-Mladost (KS) 1:2 i Klokočevac-Pušća 2:1.

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija