Državne nekretnine nude zakup 19 poslovnih prostora u Zagrebu

U centru grada ponuđena su četiri
zagreb

Raspisan je natječaj za zakup 32 poslovna prostora u vlasništvu RH u 11 gradova, a rok za predaju ponuda je do 8. srpnja u podne, izvijestili su iz Državnih nekretnina.

Od 19 prostora ponuđenih u Zagrebu, u nultoj zoni ponuđena su četiri, dva u Ilici na broju 37, mali ulični u prizemlju veličine 20-ak kvadrata s početnom zakupninom od 108 kuna po metru kvadratnom i iznad njega na prvom katu prostraniji veličine 120 kvadratnih metara s početnom zakupninom od 73 kune po kvadratnom metru.

Druga dva ulična prostora nulte zone od 74 i 50 kvadrata još su bliža središnjem zagrebačkom trgu, a oba su na broju 3 i nalaze se u Jurišićevoj ulici s izlazom i na dvorište te u središnjem dijelu Ulice Frane Petrića, između Ilice i Bogovićeve.

U drugoj zoni zakupa, na dva gradska trga s pogledom na kvartovske zelene oaze, ponuđeni su poslovni prostori veličine 30-ak kvadratnih metara s početnom zakupninom od oko 65 kuna po metru kvadratnom. Nalaze se na Trgu kralja Tomislava 17, u blizini Glavnog kolodvora, i na Trgu Otokara Keršovanija koji je nedaleko Kvaternikovog trga.

Detaljne informacije možete pronaći OVDJE.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo