2022. sve je bliže: Koji koncerti nas očekuju za doček u Hrvatskoj

Neki poznati izvođači potvrdili su svoje nastupe u Lijepoj našoj i susjednim zemljama, ali uglavnom u hotelima
jole Marko Prpic/PIXSELL

Tradicionalni doček Nove godine na gradskim trgovima koji smo očekivali prije pandemije ove godine vjerojatno će izostati. Neki poznati izvođači potvrdili su svoje nastupe u Lijepoj našoj i susjednim zemljama, ali uglavnom u hotelima.

Veliki gradovi do sada nisu najavili doček na otvorenom. Također, još uvijek nije poznato hoće li se održati tradicionalni novogodišnji koncert na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a situacija u Splitu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku i Zadru još je neizvjesna.

– Ove godine nismo ni imali javni poziv za organiziranje dočeka Nove godine na Rivi. Situacija je neizvjesna, a o eventualnom održavanju nekog koncerta na otvorenom odlučit će Grad. Bit će nekoliko prigodnih punktova, na Mertojaku i bedemu Cornaro, o čemu smo već izvijestili javnost. Bude li interesa među ugostiteljima, oni će moći pozvati nekog glazbenika da dođe pjevati – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić za Slobodnu Dalmaciju.

Zasad je jedino poznato da će u Splitu na Zvončacu na Silvestrovo nastupiti TBF, no jedino za one koji posjeduju covid putovnicu ili negativan PCR test.

U Opatiji će istu večer na više lokacija građane zabavljati David Danijel, Trio Rio, Duško Jeličić i Bonaca, Koktelsi, Šajeta, Groovers, Dellboysi i Finta De Mona- prenosi 24 sata.

Maja Šuput prije tri tjedna na društvenim mrežama potvrdila je da će pjevati na dočeku Nove godine u hotelu Olympia u Vodicama, a u istom gradu će nastupiti i Joško Čagalj Jole.

U hotelu u mjestu Petrovac, u blizini Budve, novogodišnji nastup je zakazala Severina, a Jelena Rozga je na svom Instagram profilu najavila svoj nastup u hotelu Sheraton u Novom Sadu.

Događanja
Hrvatska
Izbor urednika
Show