Živi zid mijenja ime u Ključ Hrvatske

Stranka ima iste ciljeve - borbu protiv kriminala i korupcije kako bi Hrvatska postala istinski slobodna i sretna zemlja s jednakim mogućnostima za sve, poručeno je s današnje konferencije
Zagreb: Živi zid mijenja ime u Ključ Hrvatske, Sinčić održao konferenciju za medije Zoe Sarlija/PIXSELL

Živi zid mijenja ime u Ključ Hrvatske, odabrano je u sklopu rebrendiranja stranke koja će, rekao je njezin čelnik Ivan Vilibor Sinčić, imati iste ciljeve – borbu protiv kriminala i korupcije kako bi Hrvatska postala istinski slobodna i sretna zemlja s jednakim mogućnostima za sve.

-Ključno je vrijeme za promjene, trebamo ključni program i ključne ljude, rebrendiramo Živi zid u Ključ Hrvatske jer smatramo da to ime najbolje rezonira s problemima i potrebama ljudi- rekao je Sinčić na konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, Živi zid ispunio je svoj zadatak, nema deložacija, Ovršni zakon je zbog njihova djelovanja mijenjan i politika je počela drugačije funkcionirati.

-Potaknuli smo mlade ljude da se aktiviraju, birače da promišljaju o politici na drugi način, približili se narodu i sad je vrijeme da se naše političko i aktivističko djelovanje podigne na višu razinu- ustvrdio je.

Dodao je kako danas ima više nego ikad korupcije i lopovluka i vrijeme je da se to zaključa u prošlost i otključa borba za budućnost.

-Proteklih godina smo sazreli, odrasli, stekli iskustva i kontakte u Hrvatskoj i svijetu, ne gasimo Živi zid i ne osnivamo novu stranku, već napredujemo, rastemo i nadograđujemo- istaknuo je.

Goran Kajkić, vijećnik u Vinkovcima rekao je da je na njima da pokažu kako uistinu treba voditi državu, za što imaju spoj mladosti i iskustva, niz kvalitetnih kolega koji na svojim područjima djelovanja ostvaruju rezultate koji su jasno vidljivi građanima.

Hrvatska
Politika