Zimski humanitarni malonogometni turnir „Žeravinec“ okupio 30 momčadi

Vikend pred nama donosi 9. izdanje tradicionalnog Zimskog humanitarnog malonogometnog turnira „Žeravinec“ u organizaciji Športskog kluba Otok

Vikend pred nama donosi 9. izdanje tradicionalnog Zimskog humanitarnog malonogometnog turnira „Žeravinec“ u organizaciji Športskog kluba Otok. Prijave kao izvlačenje skupina odrađeno, a organizatori su i ovoga puta okupili maksimalnih 30 momčadi.

-Naravno da smo zadovoljni. S obzirom na to da turnir traje samo dva dana broj momčadi je ograničen na trideset, no mogli smo prebaciti brojku od 35 momčadi- istaknuo je zamjenik gradonačelnika i idejni začetnik turnira Tomislav Cuvaj.

Turnir je stekao svoju prepoznatljivost te uz ekipe iz Ivanića igra i podosta momčadi i bliže okolice.

-Veseli dolazak ekipa iz Zagreba, Dugog Sela, Čazme, Popovače i drugih nam bližih mjesta. Sve to nam govori kako smo uspjeli napraviti turnir na koji se ekipe rado vraćaju- s ponosom će Cuvaj, koji je i glavni operativac turnira.

Prvog dana turnira odigrat će se sve utakmice grupne faze (10 skupina po 3 momčadi), dok je nedjelja rezervirana za završnicu koju će izboriti 10 pobjednika skupina te šest najbolje drugoplasiranih sastava. Početak turnira je sutra u 8 sati, dok u nedjelju sve kreće od 12 sati. Veliko finale predviđeno je za 18,30 sati.