ŽELJKO TURK, predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije: Ovo je tim koji će uspješno voditi županiju

Željko Turk nam je potvrdio kako će on biti kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zaprešića
turl izbori

S jučerašnji danom otkrivene su sve pozicije HDZ-a i Stjepan Kožić nezavisne liste uoči predstojećih lokalnih izbora, koji će se održati 16. svibnja. Dosadašnji župan Stjepan Kožić uz potporu HDZ-a iz čijih će redova biti dvojica zamjenika, traži povjerenje za šesti mandat.

Također, na Županijskom odboru HDZ-a donijeta je odluka kako će Željko Turk biti nositelj HDZ-ove liste za Skupštinu, dok Stjepan Kožić nezavisna lista ide sa svojom zasebnom listom u izbore za Županijsku skupštinu.

-HDZ i Nezavisna lista Stjepana Kožića dogovorili su se o zajedničkom izlasku na izbore. Ono što je bitno za reći, uz župana Stjepana Kožića dva naša kandidata za dožupana su Damir Tomljenović iz Vrbovca, koji je u prijašnjim mandatima bio zamjenik župana. To je osoba koja poznaje stanje u županiji te ima životna iskustva. Ervin Kolarec, je u više navrata bio zamjenik gradonačelnika Velike Gorice i vjerujem kako njih dvojica uz aktualnog župana mogu tim koji može uspješno voditi županiju nakon lokalnih izbora- prokomentirao je odluku o zajedničkom izlasku na lokalne izbore sa Stjepan Kožić nezavisnom listom, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije Željko Turk.

Također, Turk nam je tom prilikom potvrdio kako će on biti kandidat za gradonačelnika Zaprešića.

Hrvatska
Politika
Zagrebačka županija