Zelina do srpnja dobiva reciklažno dvorište

Gradonačelnik Svetog Ivana Zeline potpisao je jučer ugovore za izgradnju i opremanje reciklažnog dvorišta koje će se nalaziti u Zoni gospodarske namjene Sveta Helena. Potpisivanjem Ugovora o pružanju usluge stručnog nadzora, koordinatora II zaštite na radu i projektantskog nadzora, Ugovora za izvođenje radova na izgradnji reciklažnog dvorišta, te Ugovora za opremanje reciklažnog dvorišta kreće se s građevinskim dijelom projekta koji je postupku realizacije unazad posljednje tri godine. 

-Veseli me što je nakon gotovo tri godine od početka pripreme projektne dokumentacije, nakon što smo u srpnju 2017. godine potpisali ugovor s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, konačno došlo i do faze izgradnje. Očekujem da svi radovi budu završeni najkasnije do kraja srpnja 2018. godine- rekao je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Ukupna vrijednost projekta iznosi nešto više od 2,5 milijuna kuna, a sami radovi izgradnje i opremanja reciklažnog dvorišta trajat će četiri mjeseca od uvođenja izvođača u posao.