Stanje u prometu

Zbog odrona zatvorena Sljemenska cesta

Silazak prema Zagrebu moguć je sa zagorske strane
sljemenska cesta odron Robert Anić/PIXSELL

Zbog odrona i prepriječenog stabla na kolniku, jutros je zatvorena Sljemenska cesta od vrha Zagrebačke gore prema Zagrebu, silazak prema Zagrebu moguć je sa zagorske strane.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac u zonama radova između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb Istok i čvora Križ vozi se suženim kolnikom, uz moguće povremene zastoje, objavio je jutros Hrvatski autoklub na portalu Revija HAK gdje se privremeno objavljuju izvješća o prometu zbog hakerskog napada.

Zbog radova zatvoreni su: ulazni krak čvora Jakuševec u smjeru Lipovca (A3) na zagrebačkoj obilaznici, A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanić-Grad izlazni krak iz smjera Lipovca prema Ivanić-Gradu te izlazni krak iz smjera naplate Ivanić-Grad u smjeru Zagreba, A2 Zagreb-Macelj izlazni krak čvora Sveti Križ Začretje iz smjera Zagreba.

Zbog radova vozi se dvosmjerno jednim kolnikom na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići u tunelu Konjsko (jednom tunelskom cijevi); A2 Zagreb-Macelj između naplate Zaprešić i čvora Zabok; A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrata.

Kolona teretnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo duga je oko kilometar.

Grad Zagreb
Prometni servis