ZAŽELI, RADI, POMAŽI: Zadovoljne zaposlenice, ali i korisnici

Prvi komentar jedne zaposlenice bio je da sve zaposlenice sada izgledaju puno zadovoljnije nego prvog radnog dana, kad je ujedno bio i prvi takav zajednički sastanak

Zaposlenice na projektu „Zaželi, radi, pomaži!“ iz Ivanić-Grada,  te Općina Križ i Kloštar Ivanić okupile su se na zajedničkom sastanku kako bi izmijenile dojmove i iskustva nakon prvog mjeseca rada.

Prvi komentar jedne zaposlenice bio je da sve zaposlenice sada izgledaju puno zadovoljnije nego prvog radnog dana, kad je ujedno bio i prvi takav zajednički sastanak. To su sve zaposlenice i potvrdile izrazivši sreću zbog ovog posla koji im je jako promijenio život. Korisnici izražavaju zadovoljstvo ovom pomoći koju primaju te ih je već sada strah zbog kraja programa nakon dvije godine.

Na sastanku je zaposlenicama dodijeljeno i tablet računalo kako bi mogle planirati radne aktivnosti i samostalno voditi evidenciju rada u digitalnom obliku te ruksaci za prenošenje osobnih stvari, a koji zorno prikazuju pripadnost timu projekta „Zaželi, radi, pomaži“.