Zagrebački holding sindikatima ponudio novi paket povećanja materijalnih prava

Novi moment u procesu mirenja
dražen jovićGoran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik sindikata Zagrebačkog holdinga – ZET Dražen Jović izjavio je da je Uprava Holdinga sindikatima, s kojima je u procesu mirenja, dan prije njegovog isteka dala novu ponudu o povećanju materijalnih prava u toj komunalnoj tvrtki koju treba analizirati.

– Jučer je došlo do novog momenta u procesu mirenja, Uprava Holdinga sindikatima je ponudila novi paket povećanja materijalnih prava koji je na tragu onoga što su sindikati tražili još u studenom, rekao je Jović koji, s predstavnicima još četiri sindikata, sudjeluje u procesu mirenja.

Uoči nastavka mirenja, pregovarački odbor sindikata u 9 sati sastao se sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, a nastavak pregovora s Upravom Holdinga je u 17 sati, u Vukovarskoj ulici. Jović pritom sumnja da će se danas potpisati nešto “revolucionarno”, nego je vjerojatno da će se o povećanjima plaća nastaviti razgovarati.

Jović je dodao i da će se danas održati i prvi sastanak predstavnika sindikata u zagrebačkoj Čistoći, radnika, Uprave Holdinga te gradske uprave, na kojemu će se razgovarati o preostalih šest zahtjeva za povećanje materijalnih prava koje su prošlog tjedna tražili radnici u nezakonitom štrajku.

Grad Zagreb
Hrvatska
Izbor urednika