fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Andrea Mikulić

Rukometašice Rugvice i u drugoj ovosezonskoj utakmici bili su uvjerljive. Na domaćoj premijeri Rugvičanke su s 33:23 svladale mladu ekipu Lokomotive. Iako rezultat na kraju sugerira laku pobjedu domaćeg sastava, igračice Rugvice tek u posljednjih desetak minuta slomile su otpor gošći iz Zagreba.

-Pedeset minuta smo se borile, da bi zadnjih desetak minuta cure odigrale onako kako treniramo i kako smo trebali igrati od prve minute. Na kraju svega čestitam curama na pobjedi- nakon susreta će trenerica Andrea Mikulić.

S dvije uvjerljive pobjede Rugvica je istaknula kandidaturu za najviše domete.

-Ovo je početak, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti. Moji ciljevi, kao i ekipe uvijek su da budemo prvi, pa da onda mi razmišljamo što ćemo i kako ćemo dalje- rekla nam je trenerica Andra Mikulić, koja je tom prilikom slavila rođendan, čime je od djevojaka dobila najljepšu moguću rođendansku čestitku.

A baš po isteku šezdesete minute mlađe igrače Rugvice svojoj su trenerici prigodnim poklonom i ružama poželjele sve najbolje za rođendan.

3. HRL- SREDIŠTE, 2. KOLO
ŽRK RUGVICA – ŽRK LOKOMOTIVA 3 33:23 (15:13)
ŽRK RUGVICA: Sikra, Jurić 1, Remenar 8, Vincek 6, Ceren 1, Kovačević, Ivanda 8, Hlupić 1, Jukić, Kampić 2, Jakšić 6. TRENERICA: Andrea Mikulić
ŽRK LOKOMOTIVA 3: Brkljačić, Antić 1, Fureš 3, Mostarlić 5, Runjić 1, Curić 2, Husnjak, P. Krezo 1, Cvitković, L. Krezo 2, Loina, Janković- Miloš, Zrnić 8. TRENER: Nikola Škorić

Objavljeno u Sport

Nakon ljetne pauze ovog su se ponedjeljka okupile igračice Ženskog rukometnog kluba Rugvica, gdje je tijekom ljeta došlo do promjene na trenerskoj klupi. Umjesto dugogodišnjeg trenera Zvonka Barilića, brigu o seniorskoj ekipi preuzima trenerica mlađih ekipa Rugvice, Andrea Mikulić.

U klubu se iznimno zahvaljuju treneru Bariliću na dugogodišnjem predanom radu sa seniorskom ekipom koja je pod njegovim vodstvom ostvarila plasmana u 3.HRL - Središte te u prvoj sezoni osvojila drugo mjesto. Pripremni dio za novu sezonu zajedno će odraditi seniorke te igračice 2004. godišta, koje će sve trenažne aktivnosti obavljati u dvorani Osnovne škole Rugvica. 

Igrački kadar nije mijenjan, a kako bi ekipa ušla što spremnija u novu sezonu odigrat će se i više prijateljskih utakmica, dok ekipu 2004. godišta očekuje odlazak na međunarodni turnir u Bosnu i Hercegovinu gdje će sudjelovati na devetom „Ježev Total sport Kupu 2018“.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti