fbpx

Srijeda, 05 Prosinac 2018 08:55

Dom kulture u Vezišću zasjao punim sjajem uoči Božićnog koncerta u čast Milke Trnine

Napisao/la Redakcija

Nakon ugradnje nove stolarije, fasade i krovišta na Domu kulture Milka Trnina u Vezišću, na red je došla i sanacija podova.

Ovih dana završeni su radovi uređenja podova sale te pred ulaza i ulaznog trijema vrijedni oko 65 tisuća kuna. Radovi su uključivali pripremu podova, odnosno skidanje starih podova, izravnanje, izolaciju, izradu cementne glazure i postavljanje keramike.

Kako bi Dom kulture Milke Trnine zasjao punim sjajem za Božićni koncert u čast Milki Trnini koji se tradicionalno u suradnji s Operom HNK iz Zagreba održava 13. prosinca, novom bojom osvježena je i drvena obloga zidova sale te hodnik koji se proteže dužinom cijelog objekta.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti