fbpx
Srijeda, 27 Lipanj 2018 13:17

Radovi u Ulici dr. Franje Tuđmana vrijedni su 3,3 milijuna kuna

Napisao/la Redakcija

U Ulici dr. Franje Tuđmana, od križanja sa silaska s autoceste do rotora ispred naselja Hoto ville, u tijeku su radovi na izvedbi nogostupa i biciklističke staze s obje strane ceste, rekonstrukciji i postavi novog asfaltnog kolnika, kao i radovi na izmjeni rasvjete koja će biti zamijenjena novom LED rasvjetom. Vrijednost investicije iznosi 3,3 milijuna kuna plus PDV, a završetak istih je predviđen za kraj rujna.

Budući da je Ulica dr. Franje Tuđmana jedna od najprometnijih prometnica na području Svete Nedelje, iz Gradske uprave pozivaju sve na razumijevanje ako dođe do manjih zastoja u prometu.

Nogostup i biciklistička staza u drugom dijelu izvedbe radova izvest će se sve do rotora ispod Crkve, a semafor na križanju s dolaskom s autoceste zamijenit će brzi rotor.

-Vjerujem kako će time Ulica dr. Franje Tuđmana postati jedna od najuređenijih prometnica u našem gradu, a svakako će svojom funkcionalnošću pridonijeti smanjenju prometnih gužvi koje ju trenutno opterećuju- istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti