fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Zahvalnice gradonačelnika

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec uručio je prigodna priznanja udrugama koje su se tijekom ove godine istaknule svojim rezultatima i djelovanjem. Priznanja su tako dodijeljena Lovri Novoselu, članu Šahovskog kluba Sveta Nedelja, Kuburaškom društvu Gromovnik, Povijesnoj postrojbi Svetonedeljska Garda Petar II Erdödy te Udruzi Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja.

-Izuzetno mi je drago danas primiti, ali i nagraditi, udruge i pojedince koji su svojim zalaganjem doprinijeli uspjehu grada Svete Nedelje, kao i svom osobnom uspjehu. U budućim razdobljima želim vam da uživate u onome što radite, te vam svima još jednom od srca čestitam– istaknuo je gradonačelnik, koji je potom zajedno s nagrađenima u prostorijama Centra za posjetitelje Grada Svete Nedelje otkrio novo izloženu lutku s odorom Svetonedeljske garde, koja će od sada činiti stalni postav galerijskog dijela.

Objavljeno u Sveta Nedelja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti