fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Prometna jedinica mladeži

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je Odluku o organiziranju Prometne jedinice mladeži, kako je i ranije bilo utvrđeno na sjednicama Vijeća za prevenciju Grada Svete Nedelje. Smatrajući da se ukazala potreba za dodatnim osiguranjem sigurnosti svih sudionika u prometu, gradonačelnik je nakon donesene odluke 23. srpnja zaključkom utvrdio broj pripadnika Prometne jedinice mladeži kojih će do kraja godine biti četiri.

S obzirom na to da se bliži početak školske godine, a svake godine bilježi se sve veći broj učenika, Prometna jedinica mladeži Grada Svete Nedelje bit će raspoređena ispred osnovnih škola i drugim lokacijama na kojima se ukaže potreba za provođenjem dodatnog osiguranja prometa. Program i način osposobljavanja i djelovanja pripadnika Prometne jedinice mladeži utvrđuje i provodi Policijska uprava Zagrebačka, Policijska postaja Samobor.

Svi zainteresirani studenti koji žele dati svoj doprinos kroz osiguranje sigurnosti prometa na području grada Svete Nedelje, mogu se prijaviti e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/3335-425.

Objavljeno u Sveta Nedelja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti