fbpx

Petak, 05 Listopad 2018 08:20

Jastrebarsko - nositelj priznanja "Najbolje Eco City rješenja i prakse" Istaknuto

Napisao

U šibenskom hotelskom naselju Amadria park (bivši "Solaris), održana je svečanost proglašenja laureata Izbora najboljih gradova za 2018, gdje je Jastrebarsko proglašeno najboljim gradom prema “ECO city praksama i rješenjima”. Zasluženu nagradu preuzeo je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

-Jastrebarsko je poznato kao zeleni grad i to vjerujem svakom od mojih sugrađana može biti na ponos. Briga o čistom okolišu oduvijek je bila prioritet Grada Jastrebarskog i većina naših projekata kontinuirano su usmjereni upravo k tom cilju. Ulaskom u finale među tri najbolja grada u Hrvatskoj dokaz je da eko - politike vodimo u dobrom smjeru i da smo odgovorni u namjeri da jaskanski okoliš očuvamo u što boljem svijetlu i takvog ga predamo u nasljeđe našoj djeci i generacijama koje tek dolaze- izjavio je prije svečane dodjele nagrade najboljim gradovima, jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Uz Jastrebarsko, priznanje je primila i Sta Nedelja i to kao najbolji srednji grad za gospodarstvo.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti