Otvoren javni natječaj

Zagrebačka županija osigurala 150 tisuća eura za organizaciju turističkih manifestacija

Natječaj je otvoren do 26. ožujka
turisticke_manifestacije.jpg__648x432_q85_crop_subsampling-2_upscale

Zagrebačka županija raspisala je 150.000 eura vrijedan javni natječaj za dodjelu potpora manifestacijama značajnim za turističku ponudu Zagrebačke županije u 2024. godini. Natječaj je otvoren do 26. ožujka.

Pravo na potporu za manifestacije značajne za turističku ponudu Zagrebačke županije mogu ostvariti javne ustanove, gradovi i općine, turističke zajednice i udruženja obrtnika registrirana na području Zagrebačke županije i koje organiziraju manifestaciju na njezinom području.

Maksimalni iznos potpore za pojedinu manifestaciju iznosi 10.000 eura po pojedinom korisniku.

Podnositelj zahtjeva može prijaviti i ostvariti potpore za najviše dvije manifestacije, a potpora može iznositi do 50 posto prihvatljivih troškova manifestacije za javne ustanove, turističke zajednice i udruženja obrtnika. Gradovi i općine mogu ostvariti od 60 do 100 posto iznosa vrijednosti projekta ovisno o indeksu razvijenosti jedinice lokalne samouprave.

Sredstva iz natječaja mogu biti namijenjena za sufinanciranje najma opreme, nabave radnog/potrošnog materijala vezanog za organizaciju događanja, najma prostora za održavanje događanja, najma prijevoznih sredstava u svrhu prijevoza organizatora i izvođača vezanih uz organizaciju, troškove smještaja, putne troškove, troškove promocije, usluge zaštitarske službe i druge troškove neposredne organizacije manifestacije.

Tekst natječaja i prijavni obrasci nalaze se OVDJE, a više informacija može se dobiti na broj telefona: 01/6009-425 ili e-mailom na [email protected].

Ostalo
Zagrebačka županija