ZA GUINNESSOV REKORD: U samo 15 minuta izazvao četiri različita sudara

Policija je utvrdila da 71-godišnjak nije bio pod utjecajem alkohola

71-godišnji vozač iz Virovitice u samo 15 minuta je na tri lokacije automobilom udario u četiri vozila pri čemu je lakše ozlijeđena jedna osoba od 29 godina, izvijestila je virovitičko-podravska policija.

Muškarac je prvo u Bečkoj ulici prešao na suprotnu kolničku traku kojom je automobilom upravljao 23-godišnji vozač. Vozači su pokušali izbjeći sudar, ali je ipak došlo do kontakta i oštećenja oba vozila. 71-godišnjak se nije zaustavio, već je nastavio vožnju Ulicom Ote Horvata, gdje je prednjom lijevom stranom vozila ponovno prešao na suprotni kolnički trak i udario u automobil kojim je upravljala 23-godišnja vozačica.

Ponovno je napustio mjesto nezgode i udaljio u pravcu naselja Milanovac, gdje je u Ulici 30. svibnja još jednom prešao na suprotni kolnički trak i udario u nailazeće vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak. Ni tu se nije zaustavio! Vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati u istom smjeru te je po četvrti put udarilo u prednju lijevu stranu vozila kojim je upravljala 35-godišnja vozačica. Tu je napokon stao!

Policija je utvrdila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola. U Općoj bolnici Virovitica gdje je zadržan na liječenju, izvađena mu je krv radi analize na konzumaciju lijekova i opojnih droga.

Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20 tisuća kuna.