Vuko Borozan novo pojačanje PPD Zagreba

Potpisao je ugovor na dvije godine
vuko borozan Goran Stanzl/PIXSELL

Crnogorski rukometaš Vuko Borozan novi je član hrvatskog prvaka Prvog plinarskog društva Zagreb.

– Čast mi je biti dio sportskog kolektiva kakav je Rukometni klub PPD Zagreb, s velikom tradicijom. Radujem se osvajanju novih trofeja i jedva čekam da sve to krene. Naravno, najviše bih želio da s klubom i suigračima napravim iskorak u Ligi prvaka. Nadam se i vjerujem da ako se stvari dobro poslože, Zagreb može stići daleko, pa zašto ne i do Final Foura, poručio je Borozan na izvanrednoj konferenciji za medije.

– Vuko je igrač kojega ne treba posebno predstavljati, ali ću svejedno istaknuti da je riječ o igraču koji nam dolazi u punoj snazi, ima 28 godina i još uvijek je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Mislim da je ovo definitivna potvrda toga da Rukometni klub PPD Zagreb ima svoje mjesto na rukometnoj karti Europe, rekao je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

Osvajač Lige prvaka s Vardarom 2017. godine, potpisao je ugovor s najboljim hrvatskim klubom na dvije godine.

– To je tip igrača kakvog bi mi uvijek željeli. Njegov je stav da je došao ovdje da PPD Zagreb igra na Final Four turniru EHF Lige prvaka. Nekome je to šala, možda i nije realno, ali je uvijek poželjno kad imaš igrača koji pred sebe stavlja najviše moguće ciljeve, kratko je komentirao glavni menadžer kluba Božidar Jović.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport