Vraća se ‘Večernja škola‘, publika oduševljena

Objavili su i datume turneje ‘Posljednja večernja‘, a mnogi se nadaju da ćemo ih gledati i na malim ekranima

Goran Stanzl/PIXSELL

Na Facebook stranici ‘Pervanov Dnevnik‘ obožavatelje je dočekala jedna lijepa vijest. Objavljena je najava o ‘Posljednja večernja‘ turneji, a koja okuplja mnogima omiljena lica s malih ekrana – Željka Pervana, Zlatana Zuhrića Zuhru, Ahmeda El Rahima (Antimona), Damira Folnegovića (Blaža) te Mladena Horvata (Denisa).

Prije nekoliko dana također su objavili datume svoje turneje, pa će tako 11. veljače nastupiti u Slavonskom Brodu, 18. veljače u Čakovcu, a 25. veljače u Vukovaru.

“Lajkam te Bože”, “Je li ovo san? Nek‘ me netko uštipne”, “Samo probajte ne snimati sve za TV…”, “Gdje su karte?” – glasili su samo neki od komentara oduševljenih pratitelja i ljubitelja ‘Večernje škole‘, piše Jutarnji list.

Duhovita ekipa za sada mudro šuti, ali nedavno su se našli na kavi, a fotografijom s druženja pohvalili su se na društvenim mrežama.

Podsjetimo, ‘Večernju školu‘ osmislio je Željko Pervan, a u početku se emitirala na OTV-u. Kasnije su se prebacili na HRT, a onda se od 2007. svakoga dana uživo prikazivala na Novoj TV. Tada se zvala ‘Večernja škola – praksa‘.