Vozači oprez, na ovim cestama prekinut je promet

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a ponegdje ima i magle
cesta

Kolnici su jutros mjestimice mokri i skliski, a ponegdje ima i magle, mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje traju radovi.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC33 Žitnić-Šibenik. Obilazak iz smjera Drniša prema Šibeniku je preko Sedromića, a iz smjera Šibenika preko kanjona Čikole i Milljevaca.

Danas od 7 do 18 sati bit će zatvoren Most dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku, zbog radova. Obilazak je preko Lozice i Komolca.

Od 13 do 15 sati na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zaustavit će se promet između čvorova Šibenik i Vrpolje po dva puta u oba smjera u maksimalnim trajanjima do 15 minuta (zbog radova na izgradnji budućeg čvora Šibenik-Podi).

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva privremeno je zatvoren izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je preusmjeren na čvoru Jurdani na državnu cestu DC8 za Pulu/Opatiju i Matulje (do 22. prosinca).

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Hrvatska
Prometni servis