Vodstvo Općine Dubrava spremno odgovorilo izazovu koronavirusa

Općina Dubrava ostala je netaknuta kada je posrijedi infekcija koronavirusom

Općina Dubrava ostala je netaknuta kada je posrijedi infekcija koronavirusom. Potvrdio je to i načelnik Stožera Ante Grizelj, kojem je pitanje glede novonastale situacije uputila vijećnica Vesna Katalenac.

-Uspješno smo odgovorili izazovu koronavirusa. Nismo imali zaraženih osoba, a jedini problem predstavljala nam je komunikacija s pojedincima. Odmah u početku odredili smo da ćemo minimalno izdavati propusnice. Ono što je sad nejasno je pitanje našeg sajma, tako da ni sada nisam siguran hoće li u srijedu na njemu biti robe široke potrošnje- kazao je načelnik Stožera i zamjenik načelnika Ante Grizelj, na kojega se nadovezao načelnik Tomislav Okroša te kazao kako se općina na vrijeme pripremila i reagirala.

-Hvala Stožeru na proteklom vremenu, kao i svim djelatnicima jer je sve funkcioniralo u najboljem redu. Naravno, zahvala i našim mještanima na razumijevanju, strpljivosti i solidarnosti. Prvo poluvrijeme je iza nas, stoga svi i dalje trebamo biti na oprezu- zaključio je načelnik Tomislav Okroša.