Vodotoranj, najveći gorički vrh, može biti proglašen za najljepšu Baumit fasadu Europe

Gorički vodotoranj, ušao je u natjecanje za najljepšu Baumit fasadu Europe na natjecanju Life Challenge 2018. Gradsko stambeno gospodarstvo nominiralo je vodotoranj u kategoriji „Thermal Renovation“ (energetska obnova) od mogućih šest kategorija natjecanja. Za ulazak u finale javnim glasovanjem potrebno je ući među šest najljepših zgrada u kategoriji, što je i ostvareno.

-Izuzetno sam ponosan što smo uspjeli kandidirati vodotoranj, a još više na posao koji smo napravili – ne samo u osiguravanju boljeg i kvalitetnijeg doma za naše građane, već i u brendiranju Velike Gorice i njezinom međunarodnom predstavljanju. Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica intenzivno radi na širenju projekta energetske učinkovitosti, ali i na promoviranju grada Velike Gorice i pozicioniranju našeg grada na energetskoj karti Europe. Ovo je veliko postignuće za naš grad, zato pozivam sve Velikogoričane da nam se pridruže u natjecanju i da svojim glasom osiguraju pobjedu našeg vodotornja– izjavio je Tomislav Landeka, direktor Gradskog stambenog gospodarstva Velika Gorica povodom ulaska u prestižno natjecanje.

Online glasanje traje do 27. ožujka, a svoj glas za vodotoranj OVDJE možete dati i vi. Nakon završetka glasanja, u travnju će se odabrati šest najljepših objekata iz svake kategorije te će predstavnici biti pozvani na veliko finale u Bratislavu sredinom lipnja.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija