Vlatko Materny iz Vurnovca zanimljivim jelovnikom prešao u vodstvo ovotjedne “Večere za 5 na selu”

Tjedan pun delicija u showu „Večera za 5 na selu“ nastavio se u Vurnovcu, naselju u gradskoj četvrti Sesvete, gdje je domaćin bio ugostitelj Vlatko Materny
1 RTL

Tjedan pun delicija u showu „Večera za 5 na selu“ nastavio se u Vurnovcu, naselju u gradskoj četvrti Sesvete, gdje je domaćin bio ugostitelj Vlatko Materny, piše RTL.

Vlatko je za predjelo pripremio jelo zanimljiva naziva Kucmok, a zapravo je riječ o bijelim žgancima prelivenima sa zapečenim lukom i špekom.

– Meni se više sviđaju žuti žganci, ali Vlatko se potrudio, objasnio sve, jelo je bilo ukusno i smatram da je sve bilo u redu, rekla je Iva.

Nakon ukusnog predjela domaćin je poslužio glavno jelo naziva Ajnc A teletina za koju su se Iva i Katica složile da je sve na tanjuru bilo vrhunsko.

Uslijedio je desert – Bakina zlevanka, poslužena na pladnjevima koje je domaćin napravio.

– Valjda nas je time htio oduševiti, ali ja sam se toga nauživala u svojoj mladosti jer nismo imali tanjura. Ne impresionira me to, rekla je Katica.

Došlo je vrijeme za ocjenjivanje Vlatkove večere. Sanja mu je dala 10+ uz objašnjenje da bi mu dala i veću ocjenu da može zato što joj je sve bilo savršeno. Katica se odlučila za ocjenu šest jer joj je sve bilo previše jednostavno, Antonija je dala ocjenu devet jer joj u zlevanki nisu odgovarale višnje, Iva se odlučila za osmicu zato što smatra da je Vlatku sve bilo puno lakše jer se bavi ugostiteljstvom, a i bilo joj je malo previše krumpira.

Tako je Vlatko s osvojena 33 boda prešao u vodstvo, a hoće li tako ostati, doznat ćemo danas kada kuha Antonija.

Hrvatska
Show