Vlado Šola nakon Barcelone: Unatoč visokom porazu, bilo je dobrih segmenata igre

Vlado Šola usprkos visokom porazu ne gubi optimizam i vjeru u igrače

Davor Javorović/PIXSELL

PPD Zagreb sinoć je u četvrtom kolu EHF Lige prvaka izgubio s visokih 45:27 od Barcelone, a trener Vlado Šola i njegovi igrači smatraju da je, s obzirom na to da je to bila njihova prva zajednička utakmica, bilo dobrih dijelova igre i da je to dobra priprema za Celje koje ih čeka sljedeći tjedan.

-Ovo je bio najgori mogući protivnik i teško je ako gajiš ideju da igraš brzi rukomet, a onda naletiš na protivnika koja dominira u takvom stilu igre. Ja sam htio pokazati igračima da je to naš put, igrači su dobro odreagirali na to. Trebamo poraditi na obrani, a segment igre tranzicija-napad, to je bilo dobro- ocijenio je Šola sinoćnju utakmicu i okrenuo se prema Celju.

-Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se prema novoj utakmici protiv Celja koja nam je izuzetno važna i iz ove utakmice izvući dobre stvari kojih je bilo malo, ali bilo ih je- kazao je Todor Jandrić.

I Aleks Vlah smatra da je na utakmici protiv Barcelone ipak bilo nekih dobrih stvari.

-Teška je utakmica iza nas, oni su na početku napravili razliku koja se teško stiže, posebno protiv takvih ekipa, U drugom poluvremenu bila je bolja igra s naše strane, iako s previše promašenih zicera, a oni su u drugom poluvremenu nastavili svojim ritmom. Na kraju krajeva, sada znamo što nam fali za utakmicu protiv Celja- rekao je Vlah.

PPD Zagreb kao predzadnja momčad u skupini B dočekuje u srijedu 21. listopada zadnjeplasirano Celje.