Vinogradar nakon Strmca sredio i Turopoljac

Vinogradar je u Mladini u drugom kolu Jedinstvene županijske lige sa 6:1 porazio Turopoljac
vinogradar

Nakon iznenadne smrti Ivana Rubinića, Nogometni klub Vinogradar našao se na novom početku. Gotovo cijelo ljeto klub je živio u neizvjesnosti, glede lige u kojoj će nastaviti natjecanje. Spletom raznih okolnosti, a ponajviše odlaskom Rugvica Save 1976 u Četvrtu ligu, Vinogradar je desetak dana prije početka nove sezone dobio status člana Jedinstvene županijske lige.

-Startni rezultat je iznenađujuć, jer momčad se skupljala u hodu. Uspjeli smo vratiti nekolicinu bivših igrača, jer su nas napustili svi izuzev vratara Braje- kaže nam direktor kluba iz Mladine Luka Cipurić koji je na mjesto trenera doveo legendu jaskanskog nogometa Damira Katovčića.

-Trener se odmah uhvatio posla, a ogledalo rada na treninzima su ove dvije pobjede- nastavio je Cipurić.

Vinogradar je trenutno jedno od iznenađenja lige, jer prvenstvo su otvorili gostujućom pobjedom protiv Strmca, dok su jučer Zeleni u Mladini svladali Turopoljac s visokih 6:1.

-Iza nas je stvarno dobra utakmica, što pokazuje i rezultat. No, mi smo tek na početku te i dalje treba raditi, kako bi uhvatili što više bodova i imali što lagodniju situaciju u prvenstvu- zaključio je Cipurić, kojega naročito veseli sjajna atmosfera unutar kluba, koji bez obzira na teško ljeto nastavlja živjeti i dalje.

Grad
Hrvatska
Jastrebarsko
Sport
Zagrebačka županija