Vijećnik Siniša Kljajić još jednom pozvao izvršnu i zakonodavnu vlast na suradnju

-Grad je talac strana. Vidimo to i na ovoj sjednici. Niste sjeli i ne surađujete. To je moj dojam. Pokušajte me razuvjeriti. Previše je tenzija- ponovio je na sjednici Gradskog vijeća, vijećnik Siniša Kljajić.

Predsjednik Vijeća Darjan Budimir još jednom je ponovio kako bi svi vijećnici trebali znati što je izvršna, a što zakonodavna vlast i čemu služe.

-Mi kao Gradsko vijeće imamo javan rad, postavljaju se javna pitanja i na aktualnom satu se postavljaju pitanja koja muče naše građane koje ovdje i predstavljamo. Ono o čemu govorite ja nisam primijetio. Uostalom neke stvari ni vi niste podržali, to znači da onda i vi zajedno s nama blokirate nešto. Možemo se svi zajedno složiti, kako nema nikakve blokade. Svi trebamo znati svoje nadležnosti, ovlasti i dužnosti. Da bi trebalo bolje, slažem se da bi- kazao je predsjednik Budimir istaknuvši kako nije zadovoljan sa suradnjom s vodstvom grada.

-Apeliram na još veću suradnju, ali ne želim da se Gradsko vijeće u svim stvarima pokuša zaobići. Molim za sastanke i razgovore kako bi Gradsko vijeće imalo svoju ulogu- ponovio je Budimir.