VIDEO: Šaljite poštu uz poštanske marke s motivom hrvatske nogometne reprezentacije

U poštanskom uredu u Jurišićevoj ulici održana je promocija prigodnih poštanskih maraka s motivom hrvatske nogometne reprezentacije. Marke su predstavili predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Ivan Čulo tom je prilikom zahvalio izborniku Zlatku Daliću i cijeloj nogometnoj reprezentaciji na velikom uspjehu.

-Na nama ostalima je da što je više moguće produžimo tu emociju i da se vidi jedinstvo unutar Hrvatske jer jedino ćemo tako napraviti rezultat- kazao je Čulo, koji je zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem poslao prigodnu čestitku Luki Modriću koji je proglašen najboljim europskim igračem prema izboru UEFA-e.

-Sjajna ideja i sjajna gesta Hrvatske pošte. To je veliko priznanje za naš sjajan uspjeh. Moramo biti sretni što smo doživjeli ovakve stvari i to će biti lijepa uspomena“, rekao je Dalić, zahvalivši se Hrvatskoj pošti na prigodnom izdanju.

Također, nadodao je kako se nada da ova nagrada Luki Modriću nije posljednja i da će biti proglašen najboljim igračem svijeta.

Hrvatska pošta tako je danas u optjecaj pustila prigodni blok s motivom hrvatske nogometne reprezentacije. Prigodni blok čine dvije marke, svaka nominalne vrijednosti 6 kuna, ukupne naklade 50 tisuća primjeraka. Autorica prigodnog bloka je Alenka Lalić, dizajnerica iz Zagreba, a autor fotografija je Drago Sopta.

Kako je bilo na promociji pogledajte u VIDEU.