VIDEO: Mali bećar ponovno osvaja: Pjesmom “Inati se Slavonijo” Fabijan rasplesao publiku

Za prolaz dalje također su se izborile Lucija Šarčević, koja je izvela Gibonnijevu baladu "Libar" te Tetiana Kundyk spretna akrobatkinja iz Ukrajine

dnevnik.hr

U trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta ponovno je, uz ostale zanimljive kandidate zapjevao simpatični Fabijan Kovačević iz Novske.

Prolaz u finale izborio je izvedbom pjesme “Inati se Slavonijo” Krunoslava Kiće Slabinca.
Fabijan je veliki obožavatelj slavonske tradicije, a svojom je veselom izvedbom zabavio članove žirija i publiku koji nisu mogli odoljeti njegovom šarmu.

– Ti si show od sekunde kad dođeš, i prije nego što počneš pjevati, a onda tvoj nastup, tvoja ekspresija… Jednostavno si show i toliko te ljudi vole, imaš taj faktor X i ti to već sada znaš. Već si sada svjestan koliko manipuliraš i nama i publikom, a izabrao si još k tome pjesmu koju narod silno voli. Ja bih te došla gledati na bilo koji nastup i što se mene tiče dobrodošao si na ovoj pozornici uvijek – poručila je Maja 12-godišnjem Fabijanu.

– Ta tvoja energija i tvoj šarm. Ti si čudo – nadovezao se Janko.
Fabijane, ušao ili ne ušao večeras u finalne nitko ne može osporiti tvoju veličinu – rekao je za kraj Davor.

U audicijskoj emisiji otpjevao je autorsku pjesmu Ružo, ružice, koju je posvetio svojoj prijateljici i simpatiji, a za finale već priprema novu pjesmu koju će posvetiti svim Slavoncima.

Za prolaz dalje također su se izborile Lucija Šarčević, koja je izvela Gibonnijevu baladu “Libar” te Tetiana Kundyk spretna akrobatkinja iz Ukrajine.