VIDEO: Lisinski zaplesao pod maskama uz stand up Željka Pervana

Središnje događanje bio je stand up poznatog komičara naziva "Drugi put iz ormara, prvi smijeh karnevala", a posjetitelji su do kasno u noć imali priliku uživati i u najluđem fašničkom provodu

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i ove je godine održan, prema mnogima, najraskošniji karnevalski spektakl “Lisinski pleše pod maskama”. Središnje događanje na daskama Velike dvorane bio je stand up poznatog komičara Željka Pervana koji je publiku nasmijao do suza uz show “Drugi put iz ormara, prvi smijeh karnevala”, a posjetitelji su do kasno u noć imali priliku uživati i u najluđem fašničkom provodu.

Tako se za dobru atmosferu pobrinuo Disco Magic band i DJ King Kong, a posjetitelji su, također mogli doživjeti šetnju s Kolumbinama, upoznati KUD Podturen te pogledati zanimljive performanse zabavno-umjetničkog kolektiva Cirkorama. Gostima su na ulazu toplu dobrodošlicu poželjele Zagrebačke mažoretkinje, dok je za najmlađe organiziran poseban show lutkarskog teatra Let pod nazivom “Klatež” te radionica izrade maski.

Bruno Fantulin/PIXSELL

Program je uključio izbor najboljih maski, koje su nagrađene vrijednim nagradama poput aranžmana za koncerte grupe Pearl Jam i Guns’n’Roses u Beču, poklon bon u iznosu od 500 kuna za kupovinu u web shopu Žuti klik, vikend besplatnog korištenja automobila Opel, noćenje i večeru u hotelu Internacional povodom Valentinova, itd.