VIDEO: Kultni Saloon proslavio 50. rođendan

Jubilarna rođendanska zabava još jedanput je okupila brojne zvijezde koje su se rado prisjetili tog zlatnog doba zagrebačkog društvenog života

Legendarni zagrebački klub Saloon obilježio je zlatni pir. Ovo kultno mjesto okupljanja “svakoga tko je netko” ili to želi postati, u razdoblju od 70-ih do 90-ih godina prošloga stoljeća bio je stvar prestiža, ali i prilika biti korak bliže poznatim sportašima, pjevačima i glumcima. Nastupati u Saloonu značilo je postojati na zvjezdanom nebu hrvatske estrade, pa se tako tijekom godina ondje moglo čuti Olivera Dragojevića, ET, Josipu Lisac, Dinu Dvornika, Mišu Kovača i brojne druge. Ukratko, niti jedan klub u bivšoj zemlji nije se mogao pohvaliti tolikom koncentracijom slavnih gostiju kao Saloon.

Zato ne treba začuditi što je svojih prvih 50 godina proslavio u velikom stilu, a jubilarna rođendanska zabava još jedanput je okupila zvijezde poput Zdenke Kovačiček, Alke Vuice, Ane Begić Tahiri i Snježane Mehun koje su se rado prisjetili tog zlatnog doba zagrebačkog društvenog života. Slavljeničku tortu otvorili su kumovi Saloona Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočić Zec, koji su ovom prilikom s okupljenima uglas zapjevali himnu kluba “Za dobra stara vremena”.

Saloon će svoja vrata ponovno otvoriti ove subote svim gostima koji žele biti dio ove važne obljetnice.