Zlato s Hrvatskom ostalo je nedostižno

VIDEO: Ivan Čupić najavio je odlazak u rukometnu penziju: Ostajem dio tima u nekoj drugoj ulozi

Utakmica protiv Našičana bit će posljednja koju će odigrati proslavljeni hrvatski reprezentativac - Ivan Čupić koji se u 39. godini odlučio umiroviti
Zagreb: Ivan Čupić najavio je odlazak u rukometnu penziju Robert Anic/PIXSELL

Rukometaši Zagreba u tjednu za nama osvojili su jubilarni 30. Kup Hrvatske, a u četvrtak će pokušati sezonu zaključiti osvajanjem dvostruke krune pobjedom protiv Nexea.

Utakmica protiv Našičana bit će posljednja koju će odigrati proslavljeni hrvatski reprezentativac – Ivan Čupić koji se u 39. godini odlučio umiroviti i posvetiti trenerskom poslu. Sljedeće sezone Čupić će biti tako dio stručno stožera Andrije Nikolića.

-Siguran sam kako je u četvrtak moja zadnja utakmica kao igrača. Imamo još dva dana posla da ovu sezonu okrunimo duplom krunom i da od četvrtka navečer krenemo spremati iduću sezonu. Bitno je da klub ide naprijed i da imam svoje ciljeve. Ja ostajem dio tima u nekoj drugoj ulozi- započeo je Čupić konferenciju za medije;

-Andrija je tražio i inzistirao da ja ostanem s njim. Ja sam se vidio u toj nekoj ulozi i želim se razvijati kao trener. Želim probati taj dio posla da vidim jesam li ja za to- poručio je Čupić koji je osvojio tri Lige prvaka, osam nacionalnih prvenstava, a jedina neostvarena želja ostalo mu je zlato s reprezentacijom Hrvatske.

Grad Zagreb
Sport