Zaplešimo uz zvukove harmonike

VIDEO/FOTO: Zelinčani na fašniku zaplesali uz zvukove harmonike

Turistička zajednica pripremila je mnoštvo zabave, dobrih vibracija i zafrkancije uz mađioničara i svirku Anđela
DSC_6306

Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline pod motom “Zaplešimo uz zvukove harmonike” na centralnom zelinskom trgu organiziralo je “Zelinski fašnik 2024.”. Turistička zajednica pripremila je mnoštvo zabave, dobrih vibracija i zafrkancije uz mađioničara i svirku Anđela.

-Svega imamo, samo nemamo kiše i na tome smo zahvalni. Sretni smo i zadovoljni, a naša djeca još i više. Pobrinuli smo se da svatko pronađe dio sebe u Zelinskom fašniku i zasladi ovaj dan s krafnama, sokom ili kuhanim vinom- rekla nam je direktorica Turističke zajednice Grada Svetog Ivana Zeline Marinka Zubčić Mubrin, koja je uputila i fašničku poruku;

-Neka poruka prati plakat i moj facepainting “Zelina voli harmoniku, u Zelini se svirala harmonika i u Zelini će se svirati harmonika”.

Svoje zadovoljstvo podijelio je i gradonačelnik Hrvoje Košćec kojem je bilo naročito drago vidjeti trg ispunjen brojnom dječicom i njihovim roditeljima.

-Vrijeme je glupiranja, vrijeme je fašnika i mi tu nismo izuzetak. Bitno da je veselo, zabavno i šareno. Lijepo je vidjeti vesele ljude, jer u moru loših vijesti i problema trebamo se okrenuti malo prema toj smiješnoj strani života i zabavi- poručio je gradonačelnik Košćec.

Kroz program je vodila dječja gradonačelnica Svetog Ivana Zeline Aristea Tadić, a kako je bilo na fašniku u Svetom Ivanu Zelini pogledajte u našoj galeriji.

Događanja
Sveti Ivan Zelina