Jedno veliko bravo za sve

VIDEO/FOTO: Veliko srce Rugvice za Sašu Skorića. MNT Rugvica pobjednik humanitarnog turnira

Srce je veliko ko kuća i hvala svima. Zaista, jedna predivna slika iz dvorane, gdje su se okupile brojne ekipe i posjetitelji. Još jednom hvala svima od srca, poručio je Saša
DSC_6882

Želeći pomoći svom sumještaninu Saši Skoriću, koji je prošlog ljeta teško nastradao u prometnoj nesreći, Općina Rugvica odlučila je pokrenuti veliku humanitarnu akciju. Rodila se tako ideja o “Velikom srcu Rugvice” i priča se zakotrljala.

Uz humanitarni malonogometni turnir pokrenuta je i aukcija sportskih predmeta na kojoj su se u ponudi našli dresovi Brune Petkovića, Joška Gvardiola, rukometna lopta s potpisima svih reprezentativaca, ali i kapica vaterpolo reprezentacije uz niz dresova prvoligaških klubova.

-Uvjeren sam kako ćemo nešto ovakvoga održavati svake godine s nekom novom pričom. Nadam se kako ćemo prikupljenim sredstvima barem malo pomoći našem prijatelju Saši. Hvala svim ekipama koje su došle na turnir, svima koji su sudjelovali u organizaciji cijele ove priče, kao i onima koji licitirali za dresove i došli do dvorane- kazao je načelnik Rugvice Mato Čičak.

Završnicu turnira pratio je i Saša Skorić koji je dijelio nagrade najboljim ekipama i pojedincima.

-Rugvica je uvijek imala veliko srce i uvijek se pomagalo. Nažalost, došlo je vrijeme da je pomoć sada potrebna meni. Srce je veliko ko kuća i hvala svima. Zaista, jedna predivna slika iz dvorane, gdje su se okupile brojne ekipe i posjetitelji. Još jednom hvala svima od srca- poručio je Saša.

Malonogometni turnir u sportskoj dvorani Osnovne škole Rugvica okupio je 34 ekipe, koje su tijekom cijelog dana u fair play ozračju razigravale za ukupnog pobjednika. Iako je pobjeda bila u drugom planu, na ovim turnira pobjeda je stvar prestiža, pa će tako ostati zapisano kako je ekipa MNT Rugvica osvojila premijerno izdanje Velikog srca Rugvice. Rugvička ekipa u finalu je boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara svladala Transporte Pervan, nakon što je utakmica u regularnom vremenu završila bez pogodaka.

Treće mjesto poslije udaraca sa sedam metara osvojila je ekipa KFK, dok je Catering Korak po korak bio četvrti. Uz četiri prvoplasirane ekipe, nagrađeni su i najbolji pojedinci – vratar Silvio Matijević i igrač Marko Guja.

Rugvica
Sport