U prvoj se fazi grade dva nogometna terena

VIDEO/FOTO: U Rugvici započeli radovi na sportskom centru vrijedni 8,2 milijuna eura

Novi sportski centar trebao bi ponijeti ime istaknutog rugvičkog sportskog djelatnika - Stanka Đujića, koji je ostavio neizbrisiv trag u NK Rugvici
DSC_3813

Dugonajavljivani radovi na sportskom centru u Rugvici u započeli. Mehanizacija je gradilištu i u tijeku su zemljani radovi na dva nogometna igrališta, što je tek prva faza predviđenih radova.

Ukupna vrijednost investicije u kojoj se u kasnijim fazama ide u smjeru izgradnje tribina i pratećih objekata te polivalentne sportske dvorane je 8,2 milijuna eura. Radovi koji se trenutno izvode vrijedni su 2,9 milijuna eura, a tijekom utorka ih je obišao i načelnik Mato Čičak.

-Puno je bilo upitnika nad našim sportskim centrom, no radovi su krenuli i ne mogu, a da ne pokažem radost i zadovoljstvo zbog toga. Ovime stvaramo uvjete za naša mlade sportaše- istaknuo je načelnik Mato Čičak.

-Sve ono dobro što naši sportaši rade posljednjih godina sada ćemo okruniti jednim sportskim centrom- naglasio je Čičak i otkrio kako bi budući sportski centar trebao ponijeti ime istaknutog rugvičkog sportskog djelatnika – Stanka Đujića, koji je ostavio neizbrisiv trag u NK Rugvici.

Ostalo
Rugvica