Premijerno izdanje manifestacije uspješno

VIDEO/FOTO: Savski lađari pogodili “u sridu” s Pinklecom na Savi

Cjelodnevno druženje ponudilo je pregršt sadržaja za sve generacije
DSC_2375

Savski lađari još jednom su se pokazali odličnim domaćinima svojih manifestacija. U Oborovskim Novakima uz rijeku Savu, vrijedni lađari i lađarice osmislili su Pinklec na Savi, koji se u svom premijernom izdanju pokazao kao pun pogodak.

Cjelodnevno druženje ponudilo je pregršt sadržaja za sve generacije, a roštiljadi su se odazvale sve prijateljske udruge Savskih lađara, koje su tako dale punu podršku manifestaciji s koje su svi otišli siti, ali i zadovoljni.

-Iznenađujuće veliki broj ekipa nam se prijavio, njih 15. Hvala svima što su došli i podržali nas. Iznenadilo nas je što su ljudi koji su došli donijeli svoje dekice, ležaljke, suncobrane… Cijeli dan se nešto događalo, tako da je svatko mogao pronaći nešto za sebe- kazala je dopredsjednica Savskih lađara Tihana Kušeković.

Vožnja čamcima Savom, ribolov, vodeni križić-kružić, skakanje u vrećama, potezanje užeta, kao i alka u tačkama bili su samo mali djelić sadržaja u kojem se tijekom nedjelje moglo uživati uz Savu.

Uz direktora TZ područja Posavine i Prigorja Pinklec na Savi podržao je i načelnik Mato Čičak, koji je čestitao Savskim lađarima na još jednoj uspješnoj manifestaciji.

-Zaista lijepa manifestacija. I sami Savski lađari planirali su da će to biti s puno manjim odazivom ljudi, jer ovo je prvo izdanje, no ovo je zaista fantastično. Hvalevrijedna akcija uz našu rijeku Savu- poručio je načelnik Čičak.

Novo druženje uz Savu zakazano je već za 29. lipnja kada će se u organizaciji Joborovskih kormorana održati tradicionalni spust rijekom Savu. U iščekivanju spusta, pogledajte kako je bilo na premijernom Pinklecu na Savi.

Događanja
Rugvica