VIDEO/FOTO Novo u Dalibor Petko Showu: Neda Ukraden izjavila da je zaljubljena i najavila pisanje memoara

Predstavljajući novu pjesmu 'Za pravu ljubav', s kojom će nastupati na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, Neda Ukraden otkrila je što je sve radila u životu misleći da se radi upravo o takvoj ljubavi
DPS_Neda-Ukraden_2

Predstavljajući novu pjesmu ‘Za pravu ljubav’, s kojom će nastupati na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, Neda Ukraden otkrila je što je sve radila u životu misleći da se radi upravo o takvoj ljubavi.

-Ma radila sam svakakve budalaštine i gluposti. Čovjek cijelog života želi tu veliku ljubav, kasnije se ispostavi da to nije baš tako. Ja sam se za čovjeka kojeg sam voljela naputovala, nalazili smo se na aerodromima u Frankfurtu, Chicagu, Stuttgartu, Zagrebu, tisuće kilometar sam prolazila i imala osjećaj da se topi ono staklo ispred nas. I kad prođe vrijeme, vidjela sam da je to bio balon u mojoj mašti. Ali dok je trajalo bilo je lijepo- rekla je pjevačica, koja je posljednje mjesece provela izolirana od svih.

-Bolje mi to ne spominji. Jako sam se uplašila i za sebe i za druge, jer sam neposredno prije proglašenje izvanrednog stanja imala tri velika koncerta s tisućama ljudi, grljenjima i fotografiranjima. Spakirala sam kofer i otišla u kćerkin stan, sama u stanu, bila sam sama na cijelom katu. Ali sam to vrijeme iskoristila za pisanje memoara i stigla sam do Olimpijade u Sarajevu- otkrila je pjevačica gostujući u showu Dalibora Petka.

Jedan od detalja koji je podijelila, bio je odlazak na prvu gažu, na koju je otišla vozeći se u kamionu s prikolicom.

-Vozila sam se sprijeda i sjećam se da me vozač u čudu gledao i pitao, mala jesi li ti ona s televizije- rekla je Neda.

Nikad, kaže, nije lagala o svojim godinama, čak i dok je bila mlađa.

-Baka me naučila da moram biti ponosna na svaki dan koji sam poživjela i zato se godine ne trebaju skrivati. Privilegija je dočekati starost- izjavila je pjevačica koja će u kolovozu napuniti 70 godina.

No to je neće spriječiti da uskoči u bikini, a za sezonu kupanja je kaže spremna. Osim toga, Neda je podijelila još jednu sretnu vijest. U izazovu jesam/nisam, Neda je odgovorila da je zaljubljena. Ipak ostala je tajanstvena.

-O tome više u sljedećoj emisiji, to be continued- smijala se Neda, koja će ovaj tjedan izbaciti još jednu novu pjesmu, duet s Lukom Basijem, ‘Ni Dubai, ni Hawaii’.

https://youtu.be/m7yEMO4SGcQ

 

Hrvatska
Show