Sjajno vatrogasno druženje

VIDEO/FOTO: Ljetni kup DVD-a Rugvica okupio 91 ekipu

Najboljima na ovogodišnjem Kupu pokazali su se DVD Popovača kod djece, DVD Sesvetska Selnica i Varaždinske Toplice najbolji su bili kod mladeži, kod odraslih u A kategoriji pobjede su odnijeli DVD Razljev kod muških i DVD Haganj kod žena, dok su u B kategoriji najbolji bili DVD Daruvar kod muških i DVD Mladost kaštel Sućurac kod žena
DSC_0982

DVD Rugvica s uspjehom je odradio 6. izdanje Ljetnog kupa koje je održano u kategoriji djece, mladeži, odraslih i brzinskoj vježbi. Učešće na ovogodišnjem Kupu uzelo je 91 odjeljenje iz gotovo svih hrvatskih krajeva, jer u Rugvicu su došli i dragi gosti iz Varaždinske, Splitsko-dalmatinske, Koprivničko-križevačke i Sisačko-moslavačke županije, te Grada Zagreba.

-Prezadovoljan sam svime. Poslužilo nas je odlično vrijeme, došlo je stvarno jako puno ekipa i to nas čini ponosnima. Stvarno jedno lijepo izdanje Ljetnog kupa, koji ne bi bilo moguće odraditi bez svih ovih dragih ljudi tu, koji su cijeli dan odrađivali sve poslove- naglasio je predsjednik DVD-a Rugvica Marko Petek, koji vjeruje kako će ovaj Kup uskoro doseći brojku i od 100 ekipa.

Čestitke organizatorima uputio je i predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Rugvica Dražen Vlahović.

-Trebate kao društvo biti ponosni na ovo što radite jer okupiti ovolike ekipe velika je stvar. Mi kao Vatrogasna zajednica ovakve ćemo stvari uvijek podržati- poručio je Vlahović.

Najboljima na ovogodišnjem Kupu pokazali su se DVD Popovača kod djece, DVD Sesvetska Selnica i Varaždinske Toplice najbolji su bili kod mladeži, kod odraslih u A kategoriji pobjede su odnijeli DVD Razljev kod muških i DVD Haganj kod žena, dok su u B kategoriji najbolji bili DVD Daruvar kod muških i DVD Mladost kaštel Sućurac kod žena.

REZULTATI 6. LJETNOG KUPA
DJECA (Ž): 1. DVD Popovača, 2. DVD Buna, 3. DVD Pisarovina
DJECE (M): 1. DVD Popovača, 2. DVD Pisarovina 1, 3. DVD Andrilovec
MLADEŽ (Ž): 1. DVD Sesvetska Selnica, 2. DVD Varaždinske Toplice, 3. DVD Makarska
MLADEŽ (M): 1. DVD Varaždinske Toplice, 2. DVD Ježevo, 3. DVD Kašina
ŽENE A: 1. DVD Haganj, 2. DVD Veliko Svinjičko, 3. DVD Trebovec
MUŠKI A: 1. DVD Razljev, 2. DVD Ščepanje, 3. DVD Svinjičko
ŽENE B: 1. DVD Mladost Kaštel Sućurac, 2. DVD Potok, 3. DVD Haganj
MUŠKI B: 1. DVD Daruvar, 2. DVD Dugo Selo

Događanja
Rugvica