Započeo Advent u Dubravi

VIDEO/FOTO: Izletište Mlađan i ove je godine pripremilo Božićnu bajku

U sklopu ovogodišnje Božićne bajke OOPG Mlađan uz natkriveno klizalište nudi i bogatu gastronomsku ponudu
DSC_9446

Na Izletištu Mlađan u Ladini i ove će se godine održati Božićna bajka. Tom prilikom večeras je otvoreno i veliko natkriveno klizalište, čime je službeno počeo Advent u Dubravi. Svečanost otvorenja uveličao je Klizački klub Medo iz Zagreba, čije su članice izvele predstavu na ledu.

-Lani smo krenuli s ovom božićnom bajkom, a u planu nam je svake godine proširivati ovu našu priču i pružiti ljudima jedan lijepi predbožićni ugođaj- otkrio nam je Josip Mlađan.

U sklopu ovogodišnje Božićne bajke OOPG Mlađan uz natkriveno klizalište nudi i bogatu gastronomsku ponudu.

-U našem restoranu roditelji u toplom mogu piti kuhano vino i jesti kobasice, te gledati kako se djeca kližu- naglasio je Mlađan.

Radno vrijeme Božićne bajke je petkom od 16 do 22 sata, subotom od 11 do 22 i nedjeljom od 11 do 20 sati, dok je ostatak tjedna rezerviran za grupe.

-Dolaze nam vrtićka i školska djeca iz okolice na izlete i u školu klizanja. Za predškolsku djecu iz Dubrave škola klizanja je besplatna, dok će se za osnovnoškolce besplatno klizanje odvijati u vrijeme praznika. To je poklon Općine za djecu- kazao nam je Josip Mlađan.

Događanja
Dubrava