Veselin Vujović napustio klupu PPD Zagreba

Iako se samo koji dan ranije vratio u Zagreb i priključio treninzima momčadi, zbog osobnih razloga odstupio je s mjesta trenera te po drugi puta napustio Zagreb

Goran Stanzl/PIXSELL

Pomalo neočekivano danas je u rukometnim krugovima odjeknula vijest kako Veselin Vujović napušta klubu PPD Zagreba. Iako se samo koji dan ranije vratio u Zagreb i priključio treninzima momčadi, zbog osobnih razloga odstupio je s mjesta trenera te po drugi puta napustio Zagreb.

-Nažalost zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ukoliko RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Pratit ću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak- izjavio je sada već bivši trener na odlasku.

Veselin Vujović pod drugi je puta u klub došao u rujnu 2019. godine te se zadržao svega osam mjeseci na poziciji glavnog trenera. Za to vrijeme klub se plasirao na Final 4 SEHA-Gazprom lige te je grupnu fazu Velux – Lige prvaka završio na sedmom mjestu s pet osvojenih bodova, dok zbog pandemije izazvane virusom Covid-19, nacionalno prvenstvo i Kup nisu odigrani do kraja.