VEČERA ZA PET NA SELU: Kandidate večeras očekuje mesna delicija

Sredina je tjedna u 'Večeri za 5 na selu' iz Vrbovca i Svetog Ivana Zeline, a danas će svoj kulinarski talent pokazati mesar Mišel
20221018_210215

Najviše se veselim glavnom jelu zato što očekujem neka fina rebarca- kaže Marina, koja s ostatkom ekipe ide u selo Konak, gdje će ih ugostiti večerašnji domaćin, piše rtl.hr.

-Pripremat ću juneći tomahawk, komad mesa koje se dobiva od šestog do 12 rebra. To je odležano meso koje zrije na suhi ili mokri način – ovo je sad isključivo na suhi na određenoj temperaturi od četiri do dva stupnja, s tim da se iz mesa očekuje da se otpusti voda i da se aktiviraju enzimi koji će pomoći da se meso omekša da se žilice razgrade. To je taj dio najskupljega mesa koje se dobiva od junećeg trupa- rekao je Mišel.

U ponedjeljak je kuhao Dejan, koji je za svoju večeru dobio 37 bodova, jučer se društvo okupilo kod Marine koja je za svoj jelovnik osvojila sjajnih 39 bodova, a koliko će bodova dobiti Mišel – ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’.

Događanja
Grad
Hrvatska
Vrbovec
Zagrebačka županija