VEČER RUKOMETA – Najbolji su Kapitanović, Karačić, Červar i sudački par Gubica-Milošević

U sjajnoj atmosferi prepune dvorane Heart zagrebačkog restorana Lido, održana je Večer rukometa. Uz brojne goste iz sportskog, političkog i javnog života svečanosti je prisustvovala i kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija na čelu s izbornikom Linom Červarom.

Uz prisjećanje na rukometnu 2019. godinu, najveće uspjehe, radosti i razočaranja, nastupe hrvatskih reprezentacija, i klubova, brojne aktivnosti Saveza koje se često ne vide, izabrani su i najbolji u četiri kategorije – najbolji sudački par, najbolji trener, najbolja rukometašica i najbolji rukometaš. A žiri za takav izbor gotov da nije mogao biti bolji i jači, jer su ga činili 31 sportski novinar, izbornici i čelnici Saveza. Riječ je dakako o zajedničkoj akciji Hrvatskog rukometnog saveza i Sportskih novosti koja je doživjela svoje 26-to izdanje.

Laureatima ove godine postali su; Lino Červar koji je izabran za najboljeg trenera, sudački par Matija Gubica i Boris Milošević nastavili su niz, jer jučerašnja nagrada dvanaesta im je u nizu. Za najbolju rukometašicu izabrana je Ivana Kapitanović, dok je za najboljeg rukometaša izabran Igor Karačić.