Valentina Đuranec i dalje predsjednica KUD-a Posavka

KUD Posavka održao izbornu Skupštinu

Kulturno umjetničko društvo Posavka održalo je protekle subote izbornu Skupštinu, na kojoj je došlo do nekoliko promjena u samoj organizaciji KUD-a. Valentina Đuranec ostala je predsjednica, nova zamjenica predsjednice je Milka Doroda, nova tajnica Aleksandra Nikić, nova blagajnica Branka Vlahović.
Izbornoj skupštini prisustvovao je i načelnik Općine Rugvica Mato Čičak. Načelnik je uputio riječi hvale KUD-u i članovima te je naglasio kako je KUD Posavka najveće kulturno umjetničko društvo na području općine koje iz godine u godinu raste. Također zahvalio se na suradnji te izrazio želju da u narednoj godini KUD i Općina surađuju još više.

-Protekla godina bila je radna, uz nastupe na našoj Rugvici nastupili smo na festivalu u Ohridu, Makedoniji, u našoj prijateljskoj općini Uskoplju, kao i na poziv našeg načelnika Mate Čička predstavljali smo općinu na Danima u Vali na Hvaru. Uz probe organizirali smo i Vuzemku na Joborove s našim DVD-om Oborovo i našu manifestaciju Pjesmom i plesom kroz Oborovo, povećao nam se broj članova i mnogo drugih divnih stvari koje ne bi ostvarili bez potpore naše općine Rugvica i našeg načelnika Mate Čička- naglasila je predsjednica Valentina Đuranec uz poruku;

-U ovoj godini imamo puno zamisli i planova.

TEKST I FOTO: Leonarda Dragojević