Bogat sadržaj

Uz poziv na Krigl fest u Križu, prijavite se na Cross hill run

Četiri pive, jedna milja – po prvi put u Križu pivska milja!
facebook_1676920315349_7033513586352089608

Iz Općine Križ izvijestili su kako su otvorene prijave za Cross hill run powered by Run Croatia. Nakon pandemijske pauze utrka Cross hill run vraća se u Križ u punom sjaju, a za još bolji doživljaj svim trkačima i posjetiteljima utrka je spojena s manifestacijom Krigl fest– Craft & gril & rock fest! 13. svibnja stoga svi podcrtajte u svojim kalendarima i budite dio sjajne kriške priče.

Cjelodnevnu dobru atmosferu začinit će domaćin oba događaja Mario Petreković, a organizatori Općina Križ i Run Croatia, osim utrka na 5 i 10 kilometara te Pivske milje, pripremili su i bogat popratni sadržaj. Nakon utrka uz koje će biti i sajam obrta i rukotvorina te animacijske sportske igre za djecu u organizaciji Dječjeg vrtića Križić-kružić, na Krigl festu slijedi uživanje u craft pivu, dobroj hrani i glazbi za koju će se pobrinuti bendovi Westsiders & Odin S, Jumpin jigawatts te zvijezde večeri bend Kojoti.

-Kriška pivska milja događaj je kojim ove godine spajamo Cross hill run i Krigl fest! Pivska milja natjecanje je koje izaziva one dovoljno hrabre (ili lude). U 1600 metara morate popiti 4 piva na svakih 400 metara i završiti utrku! Zvuči jednostavno? Slobodno probajte!- poručuju organizatori i pozivaju sve da se prijave na www.stotinka.hr ili na www.runcroatia.hr.

Sve informacije dostupne su OVDJE.

Događanja
Križ