USPJEŠAN VIKEND DUGOSELSKIH RUKOMETAŠICA: Kadetkinje s dvije pobjede popratile uspjeh seniorki

Tri od tri dugoselskih rukometašica

Seniorska ekipa ŽRK Dugo Selo ’55 u vikendu za nama ostvarila je i četvrtu uzastopnu pobjedu. Na parketu dugoselske Gradske sportske dvorane s 28:24 pobijeđen je sastav Sesveta, čime su igračice trenera Nenada Plašića zakoračile prema sredini poretka.

-Ovom, četvrtom uzastopnom pobjedom ušli smo u mirnu zonu i trenutno smo na osmom mjestu. Vjerujem kako ćemo već za vikend u susretu protiv Virovitice potvrditi ovu pobjedu za što mirniji nastavak prvenstva u kojem očekujem da nastavimo igrati u ovom ritmu- kazao nam je trener Nenad Plašić.

Uspjeh seniorki, popratile su i kadetkinje koje su na trećem krugu Državne lige u Opatiji ostvarile dvije uvjerljive pobjede. Domaću Liburniju Dugoselke su svladale s 29:19, dok su protiv Murvice slavile s 28:15.

-Kadetkinje su nastavile uspješan niz. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da ćemo izboriti državnu završnicu- kaže Plašić.

Za vikend se ponovo očekuje dvostruki program, jer seniorke u subotu (18,30 sati) dočekuju Viroviticu, dok kadetkinje putuju u Rijeku gdje ih očekuju utakmice protiv Sloge i Zameta.