Uređuje se prostor teretane na Sportskom parku u Križu

Vijećnici Općinskog vijeća Križ jučer su odradili prvu sjednicu u 2023. godini
DSC_2991

Vijećnici Općinskog vijeća Križ jučer su odradili prvu sjednicu u 2023. godini. Dnevni red od 14 točaka odrađen je relativno brzo, za svega pola sata, a uz donošenje Odluke o dodjeli stipendija učenicima i studentima, vijećnici su odradili i nekoliko tehničkih točaka, ali i donijeli Odluku o kratkoročnom zaduženju te Zaključak o izdvajanju novčanih sredstava za uređenje prostora za teretanu na Sportskom parku Križ.

-Ove godine nas očekuje jako puno investicija i projekata. To me raduje i veseli- naglasio je načelnik Marko Magdić istaknuvši kako se za tu namjenu planira izdvojiti 2 do 3 milijuna eura.

Jedan od tih projekata koji sada slijedi je uređenje prostora teretane, za koju je Općina ostvarila sufinanciranje od Ministarstva turizma i sporta.

-Bit će to prostor na nekoliko stotina kvadrata koji će biti opremljen najmodernijim spravama. Očekivani rok završetka radova je tijekom svibnja. Ideja je da se prostora u zakup, a realizacijom ovoga projekta dodatno ćemo oplemeniti i obogatiti sadržaj i sportsku infrastrukturu na našem Sportskom parku- kazao je načelnik Magdić.

Hrvatska
Križ
Općina
Ostalo
Zagrebačka županija