Održana skupština Udruge umirovljenika Šibice

Umirovljenici iz Šibica proslavili pet godina djelovanja

Najvažnije stavke djelovanja i dalje su posjet bolesnih i brojni jednodnevni, dvodnevni, a od ove godine i sedmodnevni izleti cijelom Hrvatskom
d6c95498-86b1-4775-8146-eccc562c646b

Udruga umirovljenika Šibice održala je redovnu godišnju skupštinu i obilježila je pet godina djelovanja. Podsjetimo, prije pet godina istupili su iz zaprešićke udruge nezadovoljni aktivnostima, a danas su druga udruga po proju članova kojih se na dan skupštine izbrojalo 299.

-Jedna ste od udruga s kojima odlično surađujemo, a ovih dana nas očekuje partnerski odnos na jednom europskom projektu. Kad jednog dana odem u mirovinu postat ću vaš član jer mi se sviđa kako radite, ali i zato da konačno zaokružimo broj na 300 članova- rekla je Jasno Horvat iz Udruge Ivana Perkovca iz Šenkovca.

Čestitke predsjednici Mirjani Katarinčić uputio je i zamjenik gradonačelnika Zaprešića Alan Labus podsjetivši kako je grad čvrsto uz sve svoje umirovljenike, a za ovu godinu dijelom su i povećali izdvajanje za njihovo djelovanje. Osvrnuo se i na brzo rastući broj članova.

-Znam da u Šibicama nemate dovoljno veliku dvoranu za ovako velik broj sudionika, ali ako broj članova nastavi rasti ovom brzinom morat ćemo izgraditi hotel, a ne salu- rekao je Labus.

Predsjednica Katarinčić ukratko je nazočne podsjetila na prošlih pet godina djelovanja, te je predložila plan rada za ovu godinu. Najvažnije stavke su posjet bolesnih i brojni jednodnevni, dvodnevni, a od ove godine i sedmodnevni izleti cijelom Hrvatskom.

Događanja
Zaprešić