U Zaprešiću nova lokacija za testiranje

Od ponedjeljka testiranje je moguće napraviti u Ulici Zelengaj na donjem dijelu parkirališta gradskoga groblja

Grad Zaprešić se od ovog tjedna uključio u borbu protiv pandemije COVID 19 organiziravši mjesto za testiranje građana. Građani su se testirati mogli u drive-in varijanti i samo uz uputnicu liječnika, a testiralo se na parkiralištu srednje škole.

Budući da je ovih nekoliko dana pokazalo velik broj pozitivnih, u odnosu na broj testiranih, uvode se određene promjene. Tako se od ponedjeljka, 23. studenog testirati možete u Ulici Zelengaj na donjem dijelu parkirališta gradskoga groblja, gdje će osim grijane kućice biti podignut i šator kako bi se grad adekvatno pripremio za veći broj testiranja. Isto tako, otvorit će se i drugo mjesto za testiranje u dvorištu Doma zdravlja u Zaprešiću.

Grad Zaprešić angažirao je i studenticu na telefonskim linijama 3315-905 i 3315-906 za narudžbe za testiranje, a radi svaki dan od 7 do 15 sati. Na dogovoreni termin dolazi se automobilom iz kojeg se ne izlazi, a ukoliko nemate osobnog vozila na testiranje možete doći i pješice pridržavajući se svih epidemioloških mjera. Naravno na testiranje obavezno dođite s maskom.