U Vrbovcu održani županijski susreti umirovljenika

Susret umirovljenika Zagrebačke županije, prvo sportski, potom i nastup pjevačkih zborova i glazbenih sastava, održan je ovog vikenda u Vrbovcu.

-Po četvrti puta smo domaćini ovakvog susreta, ovoga puta u godini u kojoj naša udruga slavi 70. obljetnicu neprekidnoga rada, a 20 godina postojanja slavi naš zbor. Ovakva nam druženja puno znače, ovdje smo svi prijatelji. Tko pobijedi, pobijedi! Glavno da se družimo- ispričala je Ankica Pavičić, predsjednica Gradske udruge umirovljenika Vrbovca.

Sportske susrete otvorio je župan Stjepan Kožić, a nastupe zborova i glazbenih sastava pratila je zamjenica župana Nadica Žužak.

-Impresivno je vidjeti ovoliki broj prisutnih. Županija značajno podržava vaše programe, među kojima je i ovaj susret. I dalje ćemo biti uz vas, a mislim da bi vam i država trebala biti naklonjenija- rekao je župan.

Na podršci koju pruža, Županiji je zahvalio predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Josip Jakopač.

-Nadam se da ćemo se još dugo godina susretati na ovakvim druženjima- rekao je Jakopač. 

Na otvorenju susreta također su bili zamjenik gradonačelnika Vrbovca Robert Đuranec, potpredsjednica Županijske skupštine i načelnica Gradeca Ljubica Ambrušec, a ispred Matice umirovljenika Hrvatske njezina predsjednica Višnja Fortuna.

Hrvatska
Ostalo
Zagrebačka županija